Esti interesat de ... ?

TUBULATURA VENTILATIE

Vezi gama noastra de tubulatura rectangulara

Prin gama noastra completa de tubulatura de ventilatie, produsa in fabricile proprii, asiguram functionalitatea permanenta si completa a sistemelor tale de ventilatie, indiferent de marime.

Contribuim la realizarea unui ambient functional si placut prin produse precum: tubulatura ventilatie rectangulara, tubulatura ventilatie circulara, tubulatura ventilatie din tabla zincata sau inox, rezistenta la foc, cu dimensionare la cerere, cu executie de coturi si sisteme de prindere.

PORTOFOLIU LUCRARI

Indiferent de complexitatea lucrarilor, obligativitatea improspatarii ambientale si evacuarea aerului toxic transforma tubulatura pentru sistemele de ventilatie intr-un element esential.

De la case, restaurante, hoteluri si pana la hale industriale, suntem recunoscuti, din 1998, drept producator cu traditie de tubulatura de ventilatie. Oferim productie si montaj tehnic specializat de tubulatura pentru orice sistem de ventilatie, la pret corect.

De-a lungul anilor, am devenit recunoscuti pentru portofoliul nostru in tubulatura pentru ventilatie, in continua evolutie, si suntem prezenti pe toate segmentele de piata: bricolaj, distributie, instalatii si constructii.

Executam si diverse piese speciale si configuratii speciale din tabla zincata cu inchidere prin sudura. Dintre acestea enumeram coturi, teuri, ramificatie.

Producem, comercializam, executam montaj si oferim asistenta si consultanta tehnica iar oferta noastra cuprinde nu numai un spectru larg de tubulatura de ventilatie:

 • tubulatura ventilatie izolata
 • tubulatura ventilatie industriala
 • tubulatura de ventilatie cu aer cald pentru hale industriale
 • tubulatura ventilatie din tabla tda, inox, ALP
 • tubulatura zincata de ventilatie
 • accesorii complete pentru tubulatura de ventilatie, inclusiv pentru intretinere si igienizare (pentru orice tip de tub ventilatie)

Dar si:

 • grile de aerisire
 • cosuri de fum
 • hote profesionale
 • jgheaburi si burlane
 • izolatie tevi de orice tip

Executam si diverse piese speciale si configuratii speciale din tabla zincata cu inchidere prin sudura. Dintre acestea enumeram coturi, teuri, ramificatie.

Cu personal experimentat in productia de ventilatoare, asiguram executia si montajul sistemelor de ventilatie si climatizare pentru toate domeniile unde este necesara ventilatia generala sau tehnologica.

In functie de marimea proiectului, iti punem la dispozitie unul sau mai multi specialisti montatori de tubulatura de ventilatie pentru a ne asigura ca executia se face in standardele de calitate cu care ne-am obisnuit clientii de mai bine de 20 de ani.

De ce e bine sa stii cont atunci cand alegi tubulatura de ventilatie:

 • pret: stabilit in functie de spatiul vizat. TIne cont ca preturile de producator sunt intodeauna mai avantajoase decat cele de distribuitor, incluzand de obicei montajul, asistenta tehnica si excluzand costurile de intermediere;
 • material: iti recomandam sa alegi tubulatura de ventilatie din inox pentru ca permite o curatarea si o igienizare ulterioara mai rapide;
 • forma: vei avea de ales intre doua mari formate – tubulatura de ventilatie rectangulara si tubulatura de ventilatie circulara. Producatorii recomanda imbinarea celor doua tipuri de tubulatura pentru a minimiza pierderile ;
 • furnizorul: de obicei, ales in functie cost, capacitatea de dimensionare a tubulaturii la spatiul tau, complexitatea serviciilor (daca poate oferi executie, montaj si asistenta tehnica inseamna ca tu castigi timp si bani)

Suntem constant preocupati de imbunatatirea calitatii produselor noastre si de modul in care acestea raspund cerintelor tale.

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari si suntem partenerii tai in executia produsului potrivit standardelor tale.

Doresti sa cumperi produse sau ai nelamuriri? Ia legatura cu un specialist STERAL

CONTACT