Esti interesat de ... ?

Sisteme HVAC

Vezi gama noastra de sisteme HVAC

Un sistem de ventilație modern împreună cu climatizarea sunt elemente esențiale pentru condiții prielnice ale aerului și desfumării în cazul unui incendiu.

Cu ajutorul sistemelor de ventilație și climatizare Steral asigurați buna funcționare a activităților din interiorul oricărei clădiri. Noi vă dăm o mână de ajutor în privința montajului și a execuției, dar și în cazul proiectării.

Steral asigură construirea de:

  • sisteme de ventilație și climatizare
  • sisteme specifice pentru aplicații industriale
  • sisteme de salvare precum instalațiile de desfumare. Acestea sunt destinate clădirilor de birouri sau de producție, indiferent de dimensiuni, dar și pentru clădiri multifuncționale precum centrele comerciale, aeroporturi, gări, centre sportive, săli de evenimente sau expoziții, ori structuri care asigură transportul subteran precum tunelurile.

 

Pentru construcțiile noi putem optimiza echipamentul și instalațiile de ventilație folosind cele mai recente instrumente de simulare, pe care le dezvoltăm încă din stadiul de plan. 

Sistemele deja existente beneficiază de sfatul nostru în privința reglementărilor statutare în vigoare și dezvoltăm împreună cu operatorii clădirilor și instalațiilor soluții individuale.

 

Cu ajutorul simulărilor asistate de computer realizăm proiecte tehnice potrivite pentru instalațiile și componentele care urmează a fi integrate în aceste instalații. Datorită acestor concepte personalizate se realizează un consum redus de energie și costuri de exploatare mai mici. Nu se trece cu vederea nici prezența instalațiilor de încălzire și răcire alături de toate elementele sistemului de automatizare al clădirii în realizarea conceptului tehnic.  

 

Cum realizăm proiectarea instalațiilor?

Steral urmărește mereu aceeași pași în proiectare:

  • Analizăm spațiile și nevoile individuale ale clientului
  • Proiectăm instalațiile de ventilație și climatizare conform condițiilor impuse
  • Oferim consultanță în alegerea soluțiilor optime

 

În funcție de proiectul dumneavoastră, Steral vă oferă posibilitatea de a realiza instalațiile potrivite pentru clădiri precum supermarketuri, spații de bucătărie, birouri.

Doresti sa cumperi produse sau ai nelamuriri? Ia legatura cu un specialist STERAL

Contact